Discover
Start a collection Search

manfy19

48 contributions 1 participating

contributions participating

Azrael – Gyász: Gyász az, amikor arra figyelsz, ami nincs. Nincs halál, nincs elválasztás, nincs veszteség. Mindig élet van, mindig egyesülés és mindig nyereség. Hívd segítségül az angyalok szerető támaszát, amikor kibillent az Élet megváltozása a régi mederből. Kérj minket, hogy mutassuk meg miért van minden megfelelően, rendben és tökéletesen jól úgy, ahogy van. A szíved megkönnyebbül szeretetünktől és a lelked hálás lesz az útmutató fényért.

Chamuel – Nyugalom: Az angyalok mindig nyugodtak. Ezért tisztán érzékelik a létezést, teljes békében vannak, tökéletesen képviselik hatalmukat és képességeiket. Ma kérd te is tőlünk, hogy angyali nyugalom és békesség járja át testedet-lelkedet, minden gondolatodat és érzésedet. Így fenségesen megmutathatod ki vagy belül és mire vagy képes az élet színpadán.

Haniel – Szenvedély: Igazi szenvedély az, amikor szeretetből áradsz. Amikor hagyod, hogy az élet áramának burjánzó folyama magával ragadjon. Ez a hömpölygő folyam pedig ellenállhatatlanul afelé visz, akire, amire a lelked legmélyén vágysz. Az angyalok segítenek révbe kalauzolni csónakodat. Engedd el nyugodtan az ellenállás evezőit és nevezd meg a vágyott kikötőt!

Raguel – Tisztán Érzékelés: Érzékeid a szíved segítségével tisztulnak meg. Nyisd meg a szíved és engedd átáramlani rajta életed tapasztalatát. Mi angyalok az isteni Szíven keresztül érzékeljük a világot. Hívj bennünket, hogy ezután te is ragyogóan tiszta szívvel éld meg az élet szeretetét, lásd tökéletes szépségét, halld csodálatos dallamát, érezd felemelő érintését, ízleld mennyei ízét és beszippantsd isteni illatát!

Hamuel – Imádat: Az emberek világa tele van hamis istenekkel, káprázattal melyeket vakon imádnak. Az angyalok ismerik a valóságos Istent és csak Őt imádják. Ma vedd számba életed ikonjait és figyelj a csábító kísértésekre! Nem minden arany, ami fénylik! Vigyázz jól szíved lángjára, hívj bennünket, hogy megmutassuk lelked hogyan zengheti Isten dicsőségét.

Gábriel – Feltámadás: Isten örök. Te is örök vagy benne. Minden elmúlás átmeneti, a régi helyét mindig egy új váltja fel. Ismerkedj az élet körforgásával és hidd el, hogy mindig van feltámadás. Láss túl a múlandóságon, mindenben és mindenkiben figyelj arra, ami örök!

Rafael – Gyógyulás: A tested és a lelked sebei jelzőtáblák, figyelmeztetések, amelyek eligazítást adnak az életedről. Hasznosítsd a velük megszerezhető információt, majd ezzel bölcsebben lépj tovább. Add át az angyaloknak sérüléseidet, hogy felfedhessék azok titkát, majd eltüntessék azokat, tisztán fénylő egészséget hozva helyükbe.

Uriel – Szolgálat: A szolgálat örömteli cselekedet. Mi angyalok Isten szolgálatában állunk. Arra lettünk teremtve, hogy mindig híven tükrözzük Őt. Az ilyen szolgálat felemelő, teremtő, kreatív és méltó a teremtményekhez. Figyeld meg, hogy most a te életedben milyen szolgálat szerepel. Hívj bennünket, hogy általunk átérezhesd milyen harmóniában és szeretetben szolgálni.

Zadkiel – Imádság: Minden gondolatod ima, minden szavad ima, minden cselekedeted ima. Nézd meg jól hogyan imádkozol. Kérj meg minket, hogy hozzunk imádságodba szentséget, tisztaságot, szeretet, erőt minden nap. Csak azért imádkozz, amire tényleg vágysz, mert minden ima meghallgatásra kerül és beindítja maga körül a Kozmosz kerekeit.

Ramaela – Öröm: Az öröm mennyei érzés. Az öröm megvilágítja a valóságos létezést. Mi angyalok örömben élünk, s amikor te örülsz mennyei dimenzióba kerülsz az érzésed által. Éld meg ma a szívbéli öröm perceit, mártózz meg minél többször abban a világban, ahol a lelked igazán otthon van!

Mihály – Oltalom: A Mennyei Világ oltalmában vagy. Isten és angyalai gondoskodása, szeretete vesz körül ma is, mint minden nap. Kérd oltalmazó védelmünket és megkapod. Hidd el, hogy vigyázunk az ég madaraira, a mezők virágaira és Rád is!

Izrafel – Zene: Az élet zene, az élet rezgés. Amit a Mennyei Atya teremtett, az szüntelen zenél és énekel a maga hangján. Mi, angyalok halljuk az élet hangjait és saját hangunkkal, zenénkkel tápláljuk a teremtményeket. Halld meg te is az élet zenéjét, keresd a hangunkat magad körül és magadban! Ma meditálj, táncolj olyan zenére, ami kedves a lelkednek!