Discover
Start a collection Search

foldi06

39 contributions 2 participating

contributions participating
‎ When you get into a tight place and everything goes against you till it se...

‎"When you get into a tight place and everything goes against you, till it seems as though you could not hold on a minute longer, never give up then, for that is just the place and time that the tide will turn." (Harriet Beecher Stowe)

Az ember sosem szűnik meg álmodni

"Az ember sosem szűnik meg álmodni. Létezésünk során számtalanszor előfordul, hogy álmaink viharosak, és vágyaink beteljesületlenek, de szükségünk van rá, hogy tovább álmodjunk, különben meghal a lelkünk."
Paulo Coelho

‎ Sose szegje kedvedet a végső eredménytelenség mert sohasem az eredmény a f...

‎"Sose szegje kedvedet a végső eredménytelenség, mert sohasem az eredmény a fontos, hanem az út, amelyen az eredmények felé haladsz." (Zilahy Lajos)

‎ Az élet olyan amilyennek az ember alakítja függetlenül attól hogy a sors...

‎"Az élet olyan, amilyennek az ember alakítja, függetlenül attól, hogy a sors hová vetette, a logika és a szabad akarat azt jelenti, hogy bármit kihozhat belőle, amit csak akar." (J. R. Ward)

‎ Az hogy a megvilágosodás felé haladsz annyit jelent hogy egyre többet és...

‎"Az, hogy a megvilágosodás felé haladsz, annyit jelent, hogy egyre többet és többet időzöl saját központodban. De az autódban nagyon sok sebesség van. Ha nem tudod ötösbe kapcsolni teljes sebességnél, próbáld ki a hármast: ha felfelé mész a hegyen, az együttérzést és a bölcsességet használd. Sőt, az egyest is használhatod, ami a nehézségek elkerülését jelenti. Ha állandóan az emlékezetedben van mind az öt sebesség, akkor az ide-oda kapcsolgatás működik." (Lama Ole Nydahl)

Ha meg tudnánk változtatni a hozzáállásunkat nem csak az életet látnánk másk...

Ha meg tudnánk változtatni a hozzáállásunkat, nem csak az életet látnánk másképp, hanem az élet maga is változna. Az élet “megjelenése” is megváltozik a számunkra, mert korábban mi magunk is megváltoztattuk a hozzáállásunkat!

Katherine Mansfield

Ne vágyakozzunk nagy örömökre mert észrevétlenül elmegyünk az élet igazi örö...

Ne vágyakozzunk nagy örömökre, mert észrevétlenül elmegyünk az élet igazi örömei mellett.

Hioszi Tatiosz

Az élet túl rövid ahhoz hogy egyszer csak felébredj és megbánd

Az élet túl rövid ahhoz, hogy egyszer csak felébredj és megbánd. Szeresd azokat, akik jók hozzád. Felejtsd el azokat, akik nem. Hidd, hogy minden valamilyen okból történik. Amikor új esély adódik két kézzel kapj érte. Ha ez gyökeresen megváltoztatja az életed ne ellenkezz. Soha senki nem mondta, hogy könnyű az élet, csak azt, hogy érdemes élni.

Ha mindazt megtennénk amire képesek vagyunk szó szerint saját magunkat is e...

Ha mindazt megtennénk, amire képesek vagyunk, szó szerint saját magunkat is elkápráztatnánk.

Thomas Alva Edison

Nem lehet olyan álom amelynek az eléréséhez ne lenne elegendő erőd

Nem lehet olyan álom, amelynek az eléréséhez ne lenne elegendő erőd.

Richard Bach

‎ És amikor az ember sötét időket él át és találkozik egy halvány reménysugá...

‎"És amikor az ember sötét időket él át, és találkozik egy halvány reménysugárral, akkor muszáj, hogy a bokájánál fogva, szorosan ragadja meg azt a sugarat, és mindaddig el se engedje, amíg az ki nem húzza a posványból - és ez nem önzés, ez kötelesség. Életet kaptál; kötelességed (és mint emberi lény, jogod is), hogy találj valami szépséget ebben az életben, nem számít, milyen csekélységről van szó."Elizabeth M. Gilbert

‎ Ha egyetlen célt követsz mindennél fontosabb hogy az útra figyelj

‎"Ha egyetlen célt követsz, mindennél fontosabb, hogy az útra figyelj. Mert az út tanít meg arra, hogyan érj célba. Ha odafigyelsz, minden lépéssel gazdagabb leszel. (...) Az úttól függ, hogy sikerül-e elérni céljainkat. Az út, amit választunk, és az, hogy hogyan járjuk. Azt kell keresni, amit mindennapjaink elfelednek." Tolvaly Ferenc