Discover
Start a collection Search

lazartabandzelic

83 contributions 1 participating

contributions participating

Симбол Светог Ђорђа који убија аждаху има везе са нама и нашом странком.Јер,ако погледате икону,Свети Ђордје убија аждаху уз једну одлучност и лакоћу.Он не оклева,не очекује аплауз,он ради оно што мора да се уради.То је велика поука за све нас.

Ми као одговорни људи не можемо да радимо
само оно што нам се свиђа, него и оно на шта смо обавезни.

" Zelim da budemo drustvo energije, optimizma i inicijativa. Sa gradjanima koji veruju u sebe i svoju zemlju, koji vredno rade, idu u sustet problemima, a ne izbegavaju ih, sa gradjanima koji ne posustanu kod svake prepreke i ne razocaraju se kod prvog neuspeha. Zelim da budemo drustvo slobodno od straha i slobodno od siromastva"

"Vlada Republike Srbije ce uciniti sve sto je u njenoj moci da macem oporavka probode alu tranzicije, kako bi oslobodila zarobljene potencijale i energiju gradjana"

Проблем Косова и Метохије јесте компликован, али не толико да гурнемо главу у песак и задовољимо се празном демагогијом. Да најпре размрсимо клупко које је Милошевић замрсио.

Режим емитује бајку о слободи као некој
врсти магле. Он слободу ставља у контекст метафизичког, као, малтене, борбу
између добра и зла, као да све то нема никакве везе са конкретним животом. Е,
ми кажемо да има.

Јако ме иритира што људи мисле да ако се два врапца туку у прашини да иза
тога мора да стоји Влада Србије и председник Владе.

......"Moderna drustva pocivaju na podeli rada-ne moze krojac da sudi vec da kroji odela."

Ја можда
јесам тежак за сарадњу и моје образложење за то је: од људи тражим исто што
тражим од самог себе – дакле, максимум.

Живот је чудо једно дато нама. једно људско биће је један од четрдесет хиљада сперматозоида. тај један је успео, 39999 нису успели, значи, ви сте
шампиони. свако ко се родио он је већ победник, он је успео у односу на 40000 других...

Ако неко мисли да ће зауставити спровођење закона тиме што ће мене уклонити онда се грдно вара, јер ја нисам систем. Систем ће функционисати и даље и нико неће добити амнестију за злочине тако што ће уклонити једног или два функционера државе.

"Potrebno je da savladamo cvrsto ukorenjen panicni strah od promena i zelju da se nastavi po starom, bez obzira koliko nas je to vec skupo kostalo i koliko tek moze da nas kosta"

"Postoje dve vrste reformi: nepopularne i neuspesne. Reforme nikada nisu popularne ako treba da budu uspesne, jer uvek nesto kostaju. Da biste bili popularni, morate da preuzmete rizik nepopularnosti"