Discover
Start a collection Барај

Љубовна порака на денот

1 contributed 1 participating

View more posts

deanstoilovski

Published 2542 days - 0 stars

Reward

Никогаш повеќе нема да посакам да биде некогаш...Некогаш те имав тебе, некогаш те сакав повеќе од дозволеното, некогаш беше украс на мојот живот, но тоа беше само некогаш....сега си само прав што е немоќна под стапалото на љубовта..

Comment
Create your text to image collection