Discover
Start a collection Барај

Љубовна порака на денот

1 contributed 1 participating

View more posts

deanstoilovski

Published 2547 days - 0 stars

Reward

Во текот на животот кога многу нешта ќе се променат, не заборавај го мојот лик, а уште помалку моето име и не дозволувај времето да ги избрише спомените и миговите кои ги поминавме заедно, не заборавај ги моите зборови кога прв пат ти кажав ТЕ САКАМ!

Comment
Create your text to image collection