Discover
Start a collection Барај

Љубовна порака на денот

1 contributed 1 participating

View more posts

deanstoilovski

Published 2518 days - 0 stars

Reward

Далеку си од очиве, ама од срцево не си, единствено што ми недостасува, тоа си ти. Не си ни ѕвезда, ни ангел, ни Бог да те молам, ама ти си личност која лудо и искрено ја сакам.

Comment
Create your text to image collection