Discover
Start a collection Барај

Љубовна порака на денот

1 contributed 1 participating

View more posts

deanstoilovski

Published 2661 days - 0 stars

Reward

Ми требаш како на зората-сонцето, како на телото-срцето, како на сонцето-зракот, како на тишината-немирот, како на дождот-капките, како на плимата-осеката, како на вените-крвта, како ти – мене.

Comment
Create your text to image collection