Discover
Start a collection Барај

Љубовна порака на денот

1 contributed 1 participating

View more posts

deanstoilovski

Published 2548 days - 0 stars

Reward

Не занеш колку ѕвезди има на небото, не знаеш како ми е мене во зима, не знаеш колку некој те сака, ама знај дека е со тебе иако си далеку.

Comment
Create your text to image collection