Discover
Start a collection Барај

Љубовна порака на денот

1 contributed 1 participating

View more posts

deanstoilovski

Published 2631 days - 0 stars

Reward

Не можам да ја заборавам онаа вечер, не можам да ги избришам сеќавањата, не можам да ти кажам збогум, кога кога сеуште немам речено здраво, кога сеуште го немам запознаено твоето срце, кога сеуште не ми го отвараш. Не можам да ти кажам дека е крај, кога сеучте не е ни почеток.

Comment
Create your text to image collection