Discover
Start a collection Барај

Љубовна порака на денот

1 contributed 1 participating

View more posts

deanstoilovski

Published 2513 days - 0 stars

Reward

Кога бев мал, мајка ми ми рече дека ангелите живеат во рајот. Сега знам дека тоа не е вистина. Ако живеат во рајот зошто си ти на земјава?

Comment
Create your text to image collection