Discover
Start a collection Барај

Љубовна порака на денот

1 contributed 1 participating

View more posts

deanstoilovski

Published 2549 days - 0 stars

Reward

Кога ангелот ќе стани лош и кога сите океани ќе пресушат тогаш ќе престанам да те сакам.

Comment
Create your text to image collection