Discover
Start a collection Барај

Љубовна порака на денот

1 contributed 1 participating

View more posts

deanstoilovski

Published 2638 days - 0 stars

Reward

Кога ќе остарам, многу работи ќе се сменети.. косата, очите, кожата, усните, ама никогаш нема да се смени срцето мое што чука за ТЕБЕ!

Comment
Create your text to image collection