Discover
Start a collection Барај

Љубовна порака на денот

1 contributed 1 participating

View more posts

deanstoilovski

Published 2514 days - 0 stars

Reward

Не барај сонцето вечно да свети-постои ноќ, не барај од животот вечно да трае-постои смрт,не барај од мене да не те сакам постоиш ТИ!

Comment
Create your text to image collection