Discover
Start a collection Барај

Љубовна порака на денот

1 contributed 1 participating

View more posts

deanstoilovski

Published 2543 days - 0 stars

Reward

Сам во мрачна соба размислувам за животот мој тажен без тебе, за лагата што кружи околу мене без малку среќа да ми пружи да сум повторно со тебе.

Comment
Create your text to image collection