Discover
Start a collection Барај

Љубовна порака на денот

1 contributed 1 participating

View more posts

deanstoilovski

Published 2516 days - 0 stars

Reward

Не сум од оние кои љубат полека затоа гушни ме и стисни ме јако, не се секирај љуби ме пред сите затоа што секој од нив би сакал да ме има!

Comment
Create your text to image collection