Discover
Start a collection Барај

Љубовна порака на денот

1 contributed 1 participating

View more posts

deanstoilovski

Published 2639 days - 0 stars

Reward

Ме гледаш, ме тераш да се насмевнам, се плашиш, а сакаш да ти се приближам. Пушти ноќта да те води кај што сака срцето. Може љубов ќе се роди ако било судено. Сакам да си моја барем вечерва, ѕвезди да ловам во твојата постела. Да те гушнам толку силно како нешто најскапо, да ти шепнам дека од среќа се плаче еднаш во животот. Те гледам и сакам да сме заедно, ми требаш еј кажи го нежно името за да можам да се сетам дали песна постои или треба да се измисли...

Comment
Create your text to image collection