Discover
Start a collection Барај

Љубовна порака на денот

1 contributed 1 participating

View more posts

deanstoilovski

Published 2547 days - 0 stars

Reward

Ако заплачеш ја ќе паднам од твоите очи и ти ќе ме загубиш засекогаш. Ако не заплачам сета болка што ја чуствувам заради тебе, ќе ме умре.

Comment
Create your text to image collection