Discover thousands of collections!
Paulo Coelho idézetek Paulo Coelho idézetek

Frenys Android

Minden  ami egyszer megtörténik  lehet  hogy soha többé nem történik meg újr

"Minden, ami egyszer megtörténik, lehet, hogy soha többé nem történik meg újra. De minden, ami kétszer történik, bizonyosan megtörténik harmadszor is."

/Az alkimista/

"Mindenkinek megvan a módja arra, hogyan tanuljon meg valamit. Az ő módja nem az enyém, és az én módom nem az övé."

/Az alkimista/

"A szex az öntudat tudatos elvesztése." (Tizenegy perc)

Minden emberben van belül valami, ami sokkal fontosabb, mint önmaga: az Adománya. Isten ugyanis minden ember kezébe adott valamilyen Adományt - az eszközt, amely által Ő megtestesül a világban, és segít az emberiségen.
(Brida)

Ha elfogadjuk az elkerülhetetlen találkozásokat más forrásokkal, végül megértjük, hogy ez még erősebbé tesz minket - megkerüljük az akadályokat, vagy hamarabb és könyebben töltjük ki a mély pontokat.
(Megérteni a folyót)

A cselekvő szeretet szabadsággá változtatja a rabszolgaságot. Ha nem vagyunk képesek szeretni, jobb az egészet rögtön abbahagyni.
(KREATÍV MEGOLDÁSOK)

Ha észreveszed a hozzád hasonlók iránti lelkesedés hiányának és a közönynek az első jeleit, légy résen! Az egyetlen módja, hogy megelőzzük ezt a betegséget, az, ha megértjük, hogy a lélek szenved, nagyon szenved, ha arra kényszerítjük, hogy felszínesen éljen.
( A győztes egyedül van)

A Fény Harcosa soha nem téveszti össze a mulandót a marandóval.
( A Fény Harcosának Kézikönyve)

A lélek a szép és mély dolgokat szereti.
( A győztes egyedül van)

"Tudomásul kell venni a halált, hogy jobban megérthessük az életet."

"Ha igaz, hogy még Istennek is megvan a maga pokla, ez pedig az emberek iránt érzett szeretete, akkor minden embernek van pokla, mégpedig egy karnyújtásnyira: a családja iránt érzett szeretete." ( Az ördög és Prym kisasszony)

Isten nem a bosszú  Isten maga a szeretet

Isten nem a bosszú, Isten maga a szeretet. Az egyetlen büntetés abból áll, hogy azt, aki a szeretet művét megszakítja, kötelezi folytatni azt.
(Szerelem - Átalakuás)