Discover
Start a collection Keresés

Angyali üzenet Neked ...

1 contributed 2 participating + Info

participate Don't participate Participating
contribute Contribute

SrCapitanGenialFabuloso

Published 1664 days - 0 stars

Reward

"Az ember egy napon rádöbben arra,
hogy az életben igazán semmi sem fontos.
Sem pénz, sem hatalom, sem előrejutás, csak az, hogy valaki szeresse őt igazán."

Comment
Create your text to image collection

SrCapitanGenialFabuloso

Published 2975 days - 0 stars

Reward

Egy ember egy éjszaka azt álmodta, hogy az Úrral sétál a tengerparton. Jelenetek villantak fel az életéből. Minden egyes jelenetnél két, párhuzamos lábnyomot látott a homokban: az egyik az övé volt, a másik az Úré.
Amikor élete utolsó jelenete is véget ért, visszafordult, és szemügyre vette a homokban látható lábnyomokat.
Meglepődve vette észre, hogy élete során több alkalommal csak egy sor lábnyomot lát. Arra is rájött, hogy ezek éppen élete legnehezebb és legszomorúbb időszakaira esnek. Nem hagyta nyugodni a dolog, s megkérdezte az Urat:
- Uram! Azt ígérted, ha úgy döntök, hogy követlek, akkor mindig velem leszel. De íme, épp a legnehezebb időkben csak egyetlen sor lábnyom látható. Nem értem, miért hagytál el épp akkor, amikor a legnagyobb szükségem lett volna Rád?
Az Úr így felelt:
- Drága gyermekem! Szeretlek, és soha el nem hagynálak. Azért látsz néhol csak egyetlen sor lábnyomot, mert amikor a legnehezebb időszakokat élted át, amikor igazán szenvedtél, akkor a karjaimban vittelek.

Comment

SrCapitanGenialFabuloso

Published 2975 days - 0 stars

Reward

"Könnyű dolog azért szeretni valakit mert tökéletes. A szeretet igazi próbája az,ha annak ellenére is tudunk szeretni valakit,hogy az illető az életében és a cselekedeteiben távol jár attól a tökéletességtől amelynek lehetőségét meglátjuk benne."

Comment

SrCapitanGenialFabuloso

Published 2975 days - 0 stars

Reward

"Hatalmadat szeretettel és a magasabb rendû cél érdekében használd. Én vezetni fogom a tetteidet, hogy így ösztönözz és lelkesíts másokat. Ha kételkedsz, és úgy érzed, nem vagy rá alkalmas, fokozott szolgálni, tanítani és segíteni vágyással töltelek fel. Amikor a hogyan lebeg a szemed elôtt, nem aggódsz azon, mit gondolhatnak rólad a többiek. Összpontosíts arra, amiben erôs vagy, a sok megtanult leckére, és hogy mennyire jó érzés az isteni útmutatás követôjének élô példája lenni." (Vezetés - Gábriel arkangyal)

Comment

SrCapitanGenialFabuloso

Published 2975 days - 0 stars

Reward

"Az érzékenység csodás és hatékony adottság, és nincs olyan, hogy valaki túlságosan érzékeny. Ez a képesség segít abban, hogy megbizonyosodj az adott helyzetekben és emberekben meghúzódó igazságról. Fontos, hogy bízz a megérzéseidben, intuíciódban és benyomásaidban, és hallgass rájuk. Tölts el egy kis idôt egyedül a természetben, hogy továbbfejleszd a képességedet. Kerüld a durva helyzeteket és a gyógyszereket. Szólíts bármikor és bárhol, és én segítek szerencsés ételeket, italokat, társakat és tevékenységeket választani. Tudd, hogy nyugodtan átélheted az érzelmeket, hiszen ez az érzékenységedhez tartozik. Képzeld el, hogy gyönyörû, kékesfehér fénybe burkollak. Ettôl minden alacsonyrendû energia szertefoszlik, és szeretetté alakul. És ez a fény segít megkülönböztetni a saját érzéseidet másokétól." (Érzékenység - Hániel arkangyal)

Comment

SrCapitanGenialFabuloso

Published 2975 days - 0 stars

Reward

"Életcélod szoros kapcsolatban áll a gyermekek segítésével és tanításával. Azért vagy itt, hogy segíts nekik megôrizni és továbbfejleszteni pszichikus és szellemi adottságaikat. Tanítsd meg a felnôtteknek, hogyan lehet e különleges gyerekeket természetes módon, gyógyszerek nélkül nevelni. A apró kristály- és a valamicskét idôsebb indigógyerekek fontosak a bolygó jövôjének szempontjából. Te segíthetsz nekik fényes jövôt biztosítani, és én ebben melletted állok." (Indigógyerekek - Metatron Arkangyal)

Comment

SrCapitanGenialFabuloso

Published 2975 days - 0 stars

Reward

"Én segíthetek, hogy megbocsáss magadnak és másoknak, vagy együttérzéssel telve megértsd a többiek nézôpontját. Nem kell megváltoztatnod a nézôpontodat vagy a viselkedésedet. Egyszerûen szeretettel közelítsd meg a helyzetet, ez erôvel tölt el, és lehetôvé teszi, hogy az építô jellegû megoldások a felszínre törjenek." (Együttérzés - Zadkiel arkangyal)

Comment

SrCapitanGenialFabuloso

Published 2975 days - 0 stars

Reward

"Egyszerre vagy szellemi tanító és mohó tanítvány. A tanítás és a tanulás tökéletes körforgást alkot, amelyben mindig a kellô idôben érkezik el hozzád a tudás. Azokban a témákban taníts másokat, amelyek téged is lelkesítenek. Minél többet tanítasz, leckéid annál jobban megszilárdulnak benned. Legyél nyitott az új eszmékre, és olyan dolgokat is tanulj, amelyek nem tartoznak szorosan az érdeklôdési körödbe. A tanítványaidtól is sokféleképpen tanulhatsz. Bízz tanítási és tanulási képességeidben, hiszen elméd egy Isten elméjével. Értelmes és bölcs lény vagy. Tudd, hogy életed jelenlegi szakaszában bátran onthatod a szót, amikor tanítasz." (Tanítás és tanulás - Zadkiel arkangyal)

Comment

SrCapitanGenialFabuloso

Published 2975 days - 0 stars

Reward

"Életcélod szoros összefüggésben áll a tanácsadással, általa fölemelheted, lelkesítheted, vigasztalhatod, gyógyíthatod és inspirálhatod felebarátaidat. Igazi szellemi tanácsadó és az emberek bizalmasa vagy. Tanácsadó munkádat most emeld a következô szintre, hogy még több társadon segíthess. Fordulj hozzám útmutatásért és támogatásért." (Tanácsadó - Azrael Arkangyal)

Comment

SrCapitanGenialFabuloso

Published 2975 days - 0 stars

Reward

"Metatron szakrális mértani alakzatokat alkalmazva tisztítja meg és hangolja össze testünk energiaközpontjait. Kérjük meg gondolatban, hogy nyissa meg a csakráinkat, és ô szívesen elküldi a kártyán látható alakzatot, a Metatron-kockát a koronacsakránkhoz. A kocka lefelé forogva, sorban kitisztítja a lerakódott pszichikus szennyezôdéseket csakráinkból és egész testünkbôl. Harmonikusan mûködô csakrákkal energikusabbnak érezzük magunkat, és javul az intuíciós képességünk." (Csakratisztitás - Metatron Arkangyal)

Comment

SrCapitanGenialFabuloso

Published 2975 days - 0 stars

Reward

"Szeretteid nincsenek messze, valójában egészen közel vannak. Ha elcsöndesedsz, érezheted jelenlétüket. Ezek tényleges látogatások, hát kérlek, bízz a megérzésedben. Lehet, hogy álmaidban keresnek föl. Tudd, hogy eltávozott szeretteid boldogok, immár nem szenvednek, és ugyanezt kívánják neked is. Buzgón együtt munkálkodnak az ôrangyalaiddal, hogy segítsenek neked is békére lelni. Figyelmezzél hát az Ég minden jelére!" (Üdvözlet a mennybõl - Azrael Arkangyal)

Comment

SrCapitanGenialFabuloso

Published 2975 days - 0 stars

Reward

"Idôbe telik, amíg a csíra átfúrja magát a talajon, és virágzó növénnyé fejlôdik. A növény életének mégis minden pillanata örömöt jelent annak, aki észreveszi benne a szépséget. Ugyanígy élvezd minden percét annak az idôszaknak, amíg az álmaid valóra válnak. Lassíts, és legyél hálás, hiszen minden egyes lépéssel közelebb jutsz hozzá. Ahogy az álmaidat követve cselekszel, észreveszed valamennyi pillanatban a benne rejlô tanítást és szeretetet." (Türelem - Jophiel Arkangyal)

Comment