Discover
Start a collection Търси

Ежедневна оракулска карта

1 contributed 4 participating + Info

participate Don't participate Participating
contribute Contribute

SrCapitanGenialFabuloso

Published 1051 days - 1 star

Reward
Търси любовта във всеки човек включително и в самия себе си

Търси любовта във всеки човек,включително и в самия себе си.Нещата ще се подредят като по чудо,ако във всичко търсиш единственно нея.Щом се ръководиш от обичта,всички трудности ще ти се струват по незначителни и с лекота ще ги преодоляваш.Погледни отвъд личността и егото на хората и виж добротата и любовта в тях.Прости.Победи гнева,обидата и осъждането,така животът ти ще стане по смислен,и по пълноценен.Бори се за това което желаеш,него постави на първо място в живота си,а не това от което се страхуваш!!!Гледай с очите на любовта и ще видиш как живота ти ще се промени за добро!!!

Comment
Create your text to image collection

SrCapitanGenialFabuloso

Published 2068 days - 1 star

Reward
Ти можеш да се справиш с всичко

Ти можеш да се справиш с всичко.Трябва да вярваш в това,че разполагаш с всичко необходимо,за да изпълниш задачата,която ти предстои.
Ти си напълно достоен/а за това.Не слушай гласа който ти казва"Защо точно аз?"Посланието на тази карта е "А ти откъде знаеш,че няма да се справиш?Защо пък не и ти,другите да не са по-добри от теб?".Не предричай нещата,няма как да знаеш какво ще стане утре...

Comment

SrCapitanGenialFabuloso

Published 2068 days - 1 star

Reward
Изтегли тази карта защото отговора на твоя въпрос е свързан с любовта

Изтегли тази карта защото отговора на твоя въпрос е свързан с любовта.Ако не си обвързан/а ти предстои сватба,ако ли пък вече имаш човек до себе си потдържай романтиката жива.Тази карта излъчва любов и положителна енергия.Отвори широко сърцето си за любовта във всичките и аспекти,романтиката,новите възможности и се наслаждавай на сватбения си ден...Скоро ще получиш романтично или бизнес предложение..,Скоро ще срещнеш бъдещия си брачен партньор/ка..,Член от семейството или близък приятел скоро ще сключи брак..,Ще срещнеш специален човек,на сватбата на която си поканен/а.

Comment

SrCapitanGenialFabuloso

Published 2068 days - 1 star

Reward
Изтегли тази карта защото желаеш ситуацията в която се намираш в момента да с...

Изтегли тази карта защото желаеш,ситуацията в която се намираш в момента да се разреши с мир и любов,но от теб се иска да проявиш твърдост и честност в отношенията си с другите!Изправи се лице в лице със проблема или ситуацията,заяви точно и ясно това в което вярваш и смяташ за правилно. Най-вероятно зададе въпрос свързан със ситуация,в която се чувстваш жертва.Нещата ще се разрешат само тогава, когато кажеш на другите какви са твоите нужди и очаквания.Трябва да бъдеш едновременно мил/а и настоятелен/а.Направи нещо да подобриш ниското си самочувствие.Разреши проблема с любов и промяна,кажи истината за себе си и за другите.Виж и хубавото в тази ситуация,възможно е личностно и духовно израстване.

Comment

SrCapitanGenialFabuloso

Published 2068 days - 1 star

Reward
Забрави за тревогата и изхвърли лошите чувства и мисли от себе си защото така...

Забрави за тревогата и изхвърли лошите чувства и мисли от себе си,защото така привличаш към себе си само лошото-"Каквото почукало, такова отворило".По този начин не пускаш,хубавото да влезе в твоя живот.А то повярвай,е по близо до теб отколкото предполагаш,стои на прага и чака само да го пуснеш да влезе.Влагай повече любов в мислите,чувствата и делата си!!!Отрицателните емоции дърпат теб и цялата ситуация назад.Успокой се - всичко ще се подреди по добре за теб отколкото очакваш.Понякога не е достатъчно,да вярваш само на себе си!!!Нито за миг не спирай да вярваш в щастливата си звезда!!!

Comment

SrCapitanGenialFabuloso

Published 2068 days - 0 stars

Reward
Тази карта символизира луната признание слава понякога и склонност към авантю...

Тази карта символизира луната,признание,слава,понякога и склонност към авантюри...Съвсем скоро ще бъдеш за нещо награден/а,ще получиш необходимото уважение и ще се радваш на авторитет.Тя символизира още твоята интуиция,чувствителност,сетива,подсъзнание,
душа,сънища...Това е картата на ноща,на осъзнатите мечти,на проникновението,на поличбата!Когато преценяваш непознат,или се захващаш с нещо напълно непознато за теб до този момент,следвай интуицията си...

Comment

SrCapitanGenialFabuloso

Published 2068 days - 0 stars

Reward
Посланието на тази карта е надежда вдъхновение бъдещи успехи

Посланието на тази карта е надежда,вдъхновение,бъдещи успехи.Само не се главозамаивай от успеха си.Доверявай се повече на твоите усещания за хора и ситуации,имаш сънища,който носят информация,която трябва да използваш.Имаш силна интуиция,сега е момента да доразвиеш шестото си чевство,довери му се.Най-важното винаги мисли позитивно,оптимизма намалява трудностите на половина.

Comment

SrCapitanGenialFabuloso

Published 2068 days - 2 stars

Reward
Изтегли тази карта защото ти предстоят изгодни начинания промени квалификация...

Изтегли тази карта защото ти предстоят изгодни начинания,промени,квалификация,приятни моменти,процъфтяване на делата,получаване на знания,образувание,или ще научиш някаква тайна...Решението още не е оформено.Трябва добре да го обмислиш или да събереш още информация има нещо което не ти е ясно.Не споделяй плановете си с друг за извесно време,сам/а ще откриеш кое е най доброто за теб.Скоро може да откриеш или разбереш някаква тайна,не се плаши късметът и успехът са на твоя страна.

Comment

SrCapitanGenialFabuloso

Published 2068 days - 1 star

Reward
Посланието на тази карта е че тревогите и проблемите в живота ти са временни ...

Посланието на тази карта е,че тревогите и проблемите в живота ти са временни и ще преминат бързо...преходни са,и няма за какво да се тревожиш!В момента имаш някакви грижи и неприятности,но не се притеснявай те са преходни!Просто се въоръжи с малко повече търпение.Не се оплаквай и никой не вини.Потърси позитивното в цялата ситуация,така нещата ще минат по леко за теб.

Comment

SrCapitanGenialFabuloso

Published 2068 days - 1 star

Reward
Изтегли тази карта защото те вълнува въпрос свързан с твоите приятели

Изтегли тази карта защото те вълнува въпрос свързан с твоите приятели.Няма за какво да се тревожиш.Хората около теб са с добри намерения.Радваш се на дълготрайни приятелства,вярност,постоянство,лоялност и подкрепа.Скоро ще срещнеш или вече си срещнал/а надежден партньор,човек на когото можеш да се довериш и на когото винаги можеш да разчиташ.Верни приятели около теб - спри да се отчайваш и погледни напред!

Comment

SrCapitanGenialFabuloso

Published 2068 days - 0 stars

Reward
Ти определенно си творческа личност

Ти определенно си творческа личност.Творчеството те кара да се чувстваш жив/а и вдъхновен/а и възпламенява страстта ти към живота.
Имаш нужда от повече творческо себеизявяване.Позволи на вътрешния си творец да се изяви.Запиши се на някакви курсове - напр. по рисуване и т.н.

Comment

SrCapitanGenialFabuloso

Published 2068 days - 1 star

Reward
Изтегли тази карта защото отговорът на въпроса ти се крие в сърцето ти а имен...

Изтегли тази карта защото,отговорът на въпроса ти се крие в сърцето ти...а именно любовта е сърцевината на всичко!Всичко е любов...
Забрави за разочерованията си от миналото,колко повече отваряш сърцето си толкова повече любов и радост ще почувстваш.Ръководи се само и единственно от любовта.Няма нищо по-хубаво да обичаш и да бъдеш обичан/а с отворено сърце и душа...Проведи сърдечен разговор с някого.Грижи се добре за сърцето си чрез упражнения и здравословна храна.

Comment