Discover
Start a collection Search
Lexo mesazhin per diten e sotme, cka do te te ndodhe ty etj.

Lexo mesazhin per diten e sotme !

1 contributed 3 participating + Info

Lexo mesazhin per diten e sotme, cka do te te ndodhe ty etj.

participate Don't participate Participating
contribute Contribute

mejdi

Published 2158 days - 0 stars

Reward
ASHTU SI MILIONA  KOKRRIZA RERE KRIJUAN NJE BREG DETI TE BUKUR    ASHTU DHE M...

ASHTU SI MILIONA KOKRRIZA RERE KRIJUAN NJE BREG DETI TE BUKUR......... ASHTU DHE MILIONA YJE KRIJUAN NJE QENIE TE VECANTE........ TY........

Comment
Create your text to image collection

mejdi

Published 2158 days - 0 stars

Reward

Njerëzit falin çdo gjë veç sinqeritetit!

Comment

mejdi

Published 2158 days - 0 stars

Reward

Kur të pyesin çfarë ke dashur më shumë në jetë, ti mos thuaj asgjë thjesht buzëqesh.

Comment

mejdi

Published 2158 days - 0 stars

Reward

Ndërto të ardhmen duke e kujtuar të kaluaren, por kurr mos mendo se ajo do te kthehet sepse është e pakthim

Comment

mejdi

Published 2158 days - 0 stars

Reward

Duart që ndihmojnë janë më të shenjta se buzët që luten.

Comment

mejdi

Published 2158 days - 0 stars

Reward

Nuk ka luftë të mirë, e as paqe te keqe...!

Comment

mejdi

Published 2158 days - 0 stars

Reward

I gjithi që unë jam, ose dëshiroj të jem, i dedikohet engjëllit tim, NËNËS.

Comment

mejdi

Published 2158 days - 0 stars

Reward

Shpresa, është ëndrra e atyre që janë zgjuar.

Comment

mejdi

Published 2158 days - 0 stars

Reward

Edhe njerëzit qe jetojnë pak, mund ta ndryshojnë një shekull.

Comment

mejdi

Published 2158 days - 0 stars

Reward

Në këtë botë i njoh dy të verbër .. i pari jam unë që nuk shoh tjetër perveç teje dhe e dyta je ti .. që nuk sheh se sa të dua!

Comment

mejdi

Published 2158 days - 0 stars

Reward

Ai që është i pasur, jep nga teprica; ai që nuk është i pasur jep nga zemra

Comment

mejdi

Published 2158 days - 0 stars

Reward

Guximi është fillimi i fitores.

Comment