Discover
Start a collection Барај
Fortune Telling Ball

Гатачка

1 contributed 1 participating + Info

Fortune Telling Ball

participate Don't participate Participating
contribute Contribute

deanstoilovski

Published 2827 days - 0 stars

Reward

Лути сте на саканата личност, затоа што не исполнува критериуми. Ја обвинувате за сопствените неуспеси. Размислувате за нова врска.

Comment
Create your text to image collection

deanstoilovski

Published 2827 days - 0 stars

Reward

Некоја забранета љубов многу ве сака

Comment

deanstoilovski

Published 2827 days - 0 stars

Reward

Сакате со главата да поминете низ ѕид што е и ваша карактеристика. Вознемирени сте а тоа е последица на неадекватната соработка со партнерите. Бидете смирени, бидејќи некој ќе се потруди да ве извади од такт.

Comment

deanstoilovski

Published 2827 days - 0 stars

Reward

Иако сте планирале некои работи, сега мора да се откажете од нив. Причината за тоа е слабоста на организмот. Ако не се подобри, најдобро е да посетите лекар. Ако продолжите со активностите, очекувајте успех!

Comment

deanstoilovski

Published 2827 days - 0 stars

Reward

Проаѓате низ специфична психичка криза. Ги криете чувствата и се чувате во себе, што може да се одрази на вашето здравје. Нетрпеливоста и избрзувањето имаат своја цена. Потрудете се да ја разбиете желбата за доминација и не размислувајте за нови почетоци!

Comment

deanstoilovski

Published 2827 days - 0 stars

Reward

Поради недостиг од време, многу работи ќе ви висат на конец. Подготвени сте на секаков компромис. Некој ќе настапи со јаки аргументи и ќе ве натера да ги промените плановите. Ова е период кога морате сами да се снаоѓате со се

Comment

deanstoilovski

Published 2827 days - 0 stars

Reward

Можете да прифатите работа за која никогаш не сте мислеле дека ќе ја работите. Ќе бидете рационални, но и преосетливи. Планетите ви укажуваат на подобрување на материјалните и духовните залихи. Ако успеете ќе бидете многу задоволни!

Comment

deanstoilovski

Published 2827 days - 0 stars

Reward

Трошите енергија на погрешни работи, а тоа ве води до нервоза. И самите знаете дека нема да имате корист од тоа. Потрудете се да се смирите, бидејќи може да се јават проблеми доколку продолжите со ова темпо.

Comment

deanstoilovski

Published 2827 days - 0 stars

Reward

се се одвива бавно и тоа ве носи до лудило. Потрудете се добро да се сконцентрирате на работата и очекувајте успех. Планирате патување од кое многу очекувате

Comment

deanstoilovski

Published 2827 days - 0 stars

Reward

Успех може да очекуваат оние што се занимаваат со истражување. Решавате тешки проблеми и енигми. Доколку сакате да ја постигнете целта набрзина, само ќе се нервирате

Comment

deanstoilovski

Published 2827 days - 0 stars

Reward

Работата бара од вас поголема комуникација што може добро да ви годи. Во добра форма сте и се добро ви оди на работното место. Бидете внимателни и не нервирајте се за расправиите со партнерот, потрудете се да ја контролирате ситуацијата

Comment

deanstoilovski

Published 2827 days - 0 stars

Reward

Пред вас е возбудлив ден во кои ќе функционирате потпираиќи се повеќе на емоциите отколку на разумот. Одлуките нема да бидат баш исправни, па не претерувајте со нивното донесување. Трпеливо.

Comment